Menu
  • ICT Advies, training en ondersteuning
  • Excel hulp en oplossingen op maat
  • WiFi optimalisatie en beveiliging
  • Virus controle en verwijdering
  • Computer reparatie en onderhoud
  • Computerhulp aan huis
  • Hulp bij overige digitale apparatuur
  • Computerles aan huis
  • Verkoop randapparatuur

Uw computerspecialist aan huis

DigiWaard is opgericht in 2005, met als doelstelling particulieren, kleine bedrijven, zelfstandigen, zzp-ers, freelancers, stichtingen, winkels en scholen in de Krimpenerwaard en Gouda te helpen bij alle voorkomende ICT problemen en vragen. Dit alles tegen een redelijke prijs en een klantvriendelijke "service aan huis / zaak" zoals die hoort te zijn.


DigiWaard levert ICT Dienstverlening op maat.

Of het nu gaat om PC's, laptops, telefoons, tablets, (meerdere) beeldschermen, printers,  (WiFi) netwerken, (glasvezel) modems, routers, backups, Microsoft 365 Business, werken in de Cloud, aanschaf software, beveiliging of het efficiënt werken : wij adviseren, ondersteunen, beheren, installeren, onderhouden, beveiligen, bouwen en repareren.

Op onze website vindt u meer informatie over de diensten die wij aanbieden.
En heeft u een ICT vraag die niet op deze website benoemd wordt, neemt u dan ook gerust contact met ons op.


Hoeveel is uw Digitale data u Waard

Bijna iedereen heeft tegenwoordig alle persoonlijke of zakelijke gegevens op een computer, laptop, tablet of telefoon staan. En als deze data dan door een fout, crash, diefstal of ransomware verloren gaat, heeft men een groot probleem als er geen goede en recente back-up is.

Echter veel apparaten zijn nog voorzien van oude software, worden slecht onderhouden en beveiligd, en er zijn maar weinigen die (regelmatig) een back-up maken van al die belangrijke digitale gegevens, en dan ook nog vaak op een verkeerde manier.
Zeer zorgelijk gezien Cybercriminelen steeds meer slachtoffers maken met kwaadaardige software zoals Ransomware. Daardoor is dit inmiddels één van de grootste (bedrijfs)risico's geworden van dataverlies.

DigiWaard kan u helpen bij het onderhouden en beveiligingen van uw ICT-apparatuur, de back-up strategie controleren of voor u opzetten en u informeren over mogelijke verbeterpunten en risico's die u nu loopt.

Dus heeft u twijfels over de veiligheid van uw ICT-apparatuur !
Neem dan eens contact op met DigiWaard !

Close