Menu

Computer problemen? Meld het direct

Dan lossen wij uw probleem snel voor u op

Meld probleem of Neem contact op

ICT advies, training en ondersteuning

Eén van onze doelstellingen is om er voor te zorgen dat de beschikbare middelen op het gebied van ICT, op een zodanige manier kunnen worden ingezet binnen het MKB, dat het functioneel, klantvriendelijk en tijd- en kostenbesparend is.

 

Daarom is DigiWaard is al jaren actief in het geven van ICT advies, training & ondersteuning aan zelfstandigen,zzp-ers, freelancers, stichtingen en overige kleine ondernemingen in de Krimpenerwaard en Gouda. Want in deze digitale tijd kunt u simpelweg niet achterblijven als goed ondernemer.

 

Wij luisteren eerst naar uw wensen en vervolgens analyseren wij uw huidige automatisering en werkprocessen op locatie.

Daarna leggen wij in begrijpelijke taal uit wat de knelpunten zijn en wat de mogelijkheden voor verbetering zijn.

En indien nodig kunnen wij u ook adviseren of ondersteunen bij de aanschaf van hard- en software, opzetten van een back-up strategie, diensten, abonnementen of een website.

 

Maar regelmatig kunnen problemen ook worden opgelost door effectiever te werken met de reeds aangeschafte hard- en software.

Zoals het opzetten van een betere en overzichtelijke bedrijfsadministratie, klantenbestand, urenplanning of voorraadbeheer in Excel.

Ook een professionele, nieuwsbrief, presentatie, e-mail, offerte of factuur kan al een wereld van verschil uitmaken.

Daarom is een training om goed te leren werken met Outlook, Excel, Word of Powerpoint, vaak al zeer zinvol.

DigiWaard geeft daarom ook Microsoft Office trainingen op locatie, of helpt u met het maken / opzetten van administraties of sjablonen.
Tevens kunnen wij u helpen bij het overstappen en het opzetten / inrichten van Microsoft 365 Business

 

Verder zijn een domeinnaam, actuele website (die voldoet aan de wettelijke eisen), het delen van bestanden (in- en extern), een goede beveiliging, het maken van een back-up, het wel of niet werken in de cloud of het gebruik maken van sociale media, ook zaken van belang voor een onderneming.

Maar ook op deze vragen kunnen we u antwoord geven of het direct in orde maken.

 

 

Close