Menu

Computer problemen? Meld het direct

Dan lossen wij uw probleem snel voor u op

Meld probleem of Neem contact op

Over Digiwaard

DigiWaard is opgericht in 2005, met als doelstelling kleine bedrijven, zzp-ers, freelancers, winkeliers, stichtingen en particulieren in de Krimpenerwaard en Gouda te helpen bij alle voorkomende ICT problemen en vragen.
Dit alles tegen een redelijke prijs en met een klantvriendelijke "service aan huis" zoals die volgens ons hoort te zijn.

DigiWaard is geen computerwinkel, maar een onafhankelijke ICT-dienstverlener aan huis of de zaak, met een breed uiteenlopende klantenkring. En is sinds 2005 dan ook uitgegroeid tot een hoog gewaardeerd ICT-bedrijf in de Krimpenerwaard.


DigiWaard levert ICT Dienstverlening op maat. Of het nu gaat op hardware, software, (WiFi) netwerken, beveiliging of efficiƫnt werken : wij adviseren, ondersteunen, beheren, onderhouden, bouwen en repareren.En zien het tot onze taak u te helpen, informeren en begeleiden bij alle voorkomende ICT vragen of problemen waar u mee te maken heeft, want het is ons vak en niet het uwe.

DigiWaard gelooft ook in een eerlijke, geduldige en persoonlijke communicatie zonder poespas, het meedenken en geven van duidelijkheid over alle (on)mogelijkheden en het principe : afspraak is ook afspraak.

Maar weigert concessies te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening of materialen.

Daarom dus  "DigiWaard, Uw computerspecialist aan huis"

En uiteraard kunt u ook beroep doen op onze ICT-dienstverlening. Wij zetten onze expertise graag voor u in.

 

 

Ons werkgebied is wel beperkt tot de Krimpenerwaard en Gouda.

(Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouda, Gouderak, Haastrecht, Krimpen a/d IJssel, Krimpen a/d Lek, Lageweg, Lekkerkerk, Ouderkerk a/d IJssel, Schoonhoven, Stolwijk, Vlist en IJssellaan)

Close